VINDUER & DØRE

Vinduer og døre giver et hus karakter og kan være med til at øge husets værdi. Derfor gør vi meget ud af at lave og montere vinduer og døre, så de matcher huset.

Er du i tvivl om, hvilke typer vinduer der vil være bedst til dit hus, står vi gerne til rådighed med vores viden. Vores mange års erfaring indenfor faget har givet os meget viden om vedligehold, design og æstetik. Det betyder, at vi ofte kender til løsninger og muligheder, som du ikke selv havde tænkt på.

På vores snedkeri kan vi lave alle typer døre og vinduer, så de matcher din stil. Men vi hjælper også gerne med præfabrikerede standardprodukter

 

Vi har specialiseret os i produktion af profil 7vinduer og døre. Typen minder om de ældre originale vinduer fra forrige århundrede med smalle sprosser. Vinduer og døre produceres i forhold til nutidens klimakrav med lavenergiruder i stedet for enkeltglas og kittede sprosser. Døre og vinduer lavet med denne profil giver et herskabeligt udseende til en ældre villa, hvor man ønsker at bevare et klassisk udtryk uden at gå på kompromis med kvalitet, energi, støj og komfort.

 

Når man skal udskifte sine døre og vinduer, er der mange ting at tage højde for. Vi er selvfølgelig behjælpelige med alle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dine nye døre.

Eksempler