Eksempel på HighEnd køkken

“Jeg havde i årevis planlagt og søgt inspiration til et nyt badeværelse og ville have et lækkert spa-badeværelse i høj kvalitet.

Den første kontakt til Mads Søgaard var via et andet firma der anbefalede den høje kvalitet. Under projektet oplevede jeg en utrolig fleksibilitet fra Mads Søgaard. Det viste sig at den ansvarlige på hele projektet havde videregivet forkerte informationer mht mål og ønsker, men disse blev udbedret af Mads Søgaard uden ekstra beregning, til trods for at fejlen lå hos det andet firma. 

Mads Søgaards arbejde gør det til en daglig fryd og fornøjelse at benytte badeværelset og nyde den tårnhøje kvalitet af snedkerarbejdet.

På grund af den høje kvalitet, samarbejdet, fleksibiliteten og at det mindste ønske blev opfyldt giver jeg med stor glæde de bedste anbefalinger til Mads Søgaards arbejde.”

Tina Hundebøl

Eksempel på HighEnd badeværelse

Badeværelse & Bryggers

Helhedsløsning

Eksempel på køkken

“Med stort overblik ledede Mads Søgaard slagets gang og hjalp os på glimrende vis med koordinering af alle de mange håndværkere og med løsning af de mange uforudsete problemer,som dukkede op undervejs.

Der er tale om meget høj håndværksmæssig standard, ingen lette løsninger eller billige kompromiser. Der er virkelig kælet for detaljen med kopiering af gamle døre, fod-lister, vinduer m.v.Vi er løbende i processen blevet orienteret og taget med på råd. Mads har et tillidsskabende væsen,og man føler sig taget godt hånd om.

Som det fremgår har vi været glade for samarbejdet med Mads og vil gerne gøre brug af hans færdigheder ved senere lejlighed. Vi kan varmt anbefale hans håndværksmæssige kvalitet både til ordinære, men også til mere komplicere opgaver.”

Vibeke og Jess Kolmos

Forskellige opgaver i høj kvalitet