Projektside

Velkommen til vores projektside.

Her kan du finde projektbeskrivelser, billeder, videoer og udtalelser fra kunder, der har fået bygget om, bygget nyt, renoveret og fået deres drøm opfyldt. Små projekter, totalentrepriser og specialopgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte med din drøm.

Håber du finder projekterne inspirerende.

Hilsen,
Mads Søgaard-Andersen
Ejer

Facaderenovering og akustikvæg

Vi har brugt Søgaard tømrer- og snedker til alle opgaver siden vi fik køkkenet monteret for 13 år siden.

De har netop afsluttet en flot renovering af vores rækkehus.

Vi har fået ny facade ud mod haven, med flotte vinduespartier og skydedør.

Marianne

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Renoveringsprojekt
Rækkehus i Odense NV

“Vi stiftede bekendtskab med Mads Søgaard-Andersen første gang for 13 år siden. Steffen, sælgeren fra Svane Køkkenet, anbefalede forskellige håndværkere. Han fortalte at, hvis vi ville have håndværkereliten, skulle det være Søgaard tømrer- og snedker.

Og det viste sig i høj grad at være sandt! Mads og hans team har styr på detaljerne. Selv fugerne er perfekte. De er præcise og en aftale er altid en aftale.

 
 

Læs mere

Vi har brugt Søgaard siden vi fik køkkenet monteret. De har netop afsluttet en flot renovering af vores rækkehus. Vi har fået ny facade ud mod haven, med flotte vinduespartier og skydedør. Vores rækkehus er vandskuret og skal males til sommer. Vi har derfor valgt en flot grå farve med perlemor til ydersiden og hvid på indersiden. I samme forbindelse har Mads produceret og monteret en snedkerakustikvæg. Den skaber en flot overgang fra køkkenet til spisestue/stue. Akustikvæggen er virkelig smuk. Vi er vild med naturens materialer og har respekt for husets oprindelige arkitektur. Vi har derfor udelukkende valgt træmaterialer af god kvalitet. Og netop kvalitet er noget af det vi mener der kendetegner Mads og hans virksomhed. Vi glæder os allerede til det næste projekt, en frithængende trappe i entréen til 1. salen med et loftvindue der vil gøre at vores entré og vinområde vil komme endnu mere til sin ret!

Totalrenovering

Det er 110% i orden, både kvaliteten, den nye indretning/anvendelse af husets stueetage samt det endelige resultat.

Vi giver gerne Søgaard tømrer-snedker vores bedste anbefalinger.

Morten

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Totalentreprise
Villa fra 1954, Odense 

“Vi købte huset august 2020, solgte vores lejlighed og flyttede ind efter renoveringen var færdig i januar 2021. Det er vores første husprojekt og hvilken rejse!

Mads Søgaard-Andersen var med os på sidelinjen under hele processen med rådgivning, vejledning, ændring af husets indretning og tilpasninger. Vi stod selv for nedrivning af gulv og fjernelse af tapet. Resten stod Mads’ team for.

Læs mere

En totalentreprise, hvor opgaven bestod i at der skulle ligges gulvvarme, klinker i gang, trappe og køkken samt massivt askegulv i stue og spisestue. Ny hoveddør, radiatorer og en ny kælderdør. Nyt Svane Køkken, renovering af lofter og vægge og et nyt badeværelse der skulle udvides. Det betød bl.a. en rekonstruktion af trappeopgangen fra kælderen, gulv hvor trappeopgangen oprindeligt havde været og dermed blev badeværelset beriget med et dobbeltbad, der bl.a. betyder god plads når man går i bad sammen med familiens mindste generation. Derudover etablerede Mads en bedre adgang til husets ekstra stue, i det der engang var købmandsbutik. Med Mads kyndige vejledning, overskud og tid til at tage os med på den rigtige rejse ind i vores første reelle ombygningsprojekt har skabt en enorm tryghed og tillid fra første dag. Vi har fået Mads anbefalet igennem netværk og ordene var sande! Vi har sat vores eget præg på huset inden vi flyttede ind, det er virkelig vores hus og helheden er simpelthen så fed og gennemført. Det er 110% i orden, både kvaliteten, den nye indretning/anvendelse af husets stueetage samt det endelige resultat. Vi giver gerne Søgaard tømrer-snedker vores bedste anbefalinger.”

Renoveringsprojekt

Vi har valgt Mads Søgaard-Andersen og hans team fordi de leverer godt håndværk, de har blik for æstetik og de har styr på detaljerne, både før-under og efter projektet.

Vi stiller høje, men rimelige krav til vores håndværkere, og der er ingen tvivl om at Mads levere det ønskede resultat

Ole

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Renovering af udestue, nye vinduer, nyt køkken og gulv.
Villa i Odense

”Vi har brugt Søgaard tømrer og snedker af flere omgange til forskellige renoveringsprojekter.

Vi har valgt Mads Søgaard-Andersen og hans team fordi de leverer godt håndværk, de har blik for æstetik og de har styr på detaljerne, både før-under og efter projektet. Vi stiller høje, men rimelige krav til vores håndværkere, og der er ingen tvivl om at Mads levere det ønskede resultat. Søgaard er ikke den billigste på markedet når vi sammenligner pris, men kvaliteten af de materialer der anvendes, er en god investering, både nu og på sigt.

Derudover er Mads og hans team effektive. Vi oplever en professionel håndværker der ikke går på kompromis, en sparringspartner og en seriøs håndværker der er ærekær. I denne ombæring har vi renoveret dele af vores udestue, nye vinduer, nyt køkken, gulv mm.

Opgaverne er udført med stor tilfredshed.”

Totalentreprise

Vi valgte Mads’ tilbud. Ikke fordi han var den billigste, men fordi hans standard, fokus på detaljerne og hans perfektionisme tiltalte os rigtig meget.

Mads’ valg af materialer er med fokus på lang holdbarhed og kvalitet, hvilket også betyder vi har gjort en god investering i kvalitetsprodukter, både hvad angår køkken, inventar og materialer.

Sascha

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Fra 60’er stil til moderne forstadsvilla med luft og lys
Forstadsvilla i Sanderum

”I efteråret 2020 fandt vi drømmehuset, eller det vil sige, vi fandt huset der kunne blive til vores drømmehus.

Vi havde hørt godt om Mads’ tømrervirksomhed og har set nogle af de projekter han har lavet. Derfor spurgte vi Mads om han ville se på huset sammen med os, inden vi købte huset.

Efter handlen var gået igennem, tegnede vi selv oplæg til rumændring.
Samtidig indhentede vi tilbud fra forskellige håndværkere. Vi valgte Mads’ tilbud. Ikke fordi han var den billigste, men fordi hans standard, fokus på detaljerne og hans perfektionisme tiltalte os rigtig meget.

Læs mere

Mads’ valg af materialer er med fokus på lang holdbarhed og kvalitet, hvilket også betyder vi har gjort en god investering i kvalitetsprodukter, både hvad angår køkken, inventar og materialer. I oktober 2020 overtog vi huset, Mads fik totalentreprisen, vi stod selv for nedrivningen, og i midten af oktober gik Mads’ hold i gang. Første opgave bestod i at rette gulvet op, isolere og indsætte en 10 m. lang bærende bjælke, så den nye rumdeling kunne blive til virkelighed! Vi har valgt massivt askegulv, fået nye vinduer i hvor nødvendigt, nye døre, nyt loft og skabt et fantastisk rum med stue, spisestue og et stort samtalekøkken hvor der er kræset for detaljerne, bl.a. med indbygget emhætte i bordpladen, en farvesammensætning der gør rummet endnu større, skaber lys og spil. Køkkenet er fra Svane køkkener. Vores nyindkøbte 60’er hus har gennemgået en fantastisk forvandling, det er næsten ikke til at kende. Vi boede i huset under hele byggeprocessen og har fuldt med i alle detaljerne. Vi er rigtig glade for at have valgt Søgaard tømrer-snedker ApS, da de har leveret varen og opfyldt vores forventninger og drømme.”

Nye vinduer og døre

Vi er yderst tilfreds med resultatet, både indvendigt og udvendigt.

Huset er blevet meget mere naturligt efter de nye vinduer med mahognitræ og kobberinddækning.

Det er næsten som at få et helt nyt hus.

Lisbet

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Mahogni og kobber
Villa i Odense S

Alle vinduer og flere døre skulle udskiftes i det flotte arkitekttegnet hus, der oprindeligt er bygget i 1957, ombygget i 1966 og ellers står originalt.

“Vi havde egentlig forestillet os at skulle have nye vinduer, der var hvide på indersiden og sorte på ydersiden.
Efter en gennemgang sammen med Søgaard tømrer-snedker, hvor vi drøftede holdbarhed, æstetik og husets arkitektoniske linjer, fik vi et tilbud på mahognivinduerne.

Til stor overraskelse var merprisen kun 10%. Mens renoveringen pågik, ændrede jeg valg af materiale på afslutningen på ydersiden, fra traditionel sort inddækning til kobber.

Vi er yderst tilfreds med resultatet, både indvendigt og udvendigt. Huset er blevet meget mere naturligt efter de nye vinduer med mahognitræ og kobberinddækning. Det er næsten som at få et helt nyt hus.”

Nyt køkken og bad

Det har været en særdeles behagelig proces og oplevelse at samarbejde med Mads.

Hans perfektionisme, fokus på æstetik og hans oprigtighed har skabt grobund for en god proces.

Mads har stået for hele entreprisen og har været vores rådgiver undervejs og sørget for at hele projektet var uproblematisk og velkørende fra start til slut.

John

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Forvandling i herskabsvillaen
Åløkkekvarteret, Odense

Ægteparret, der ejer den smukke villa i Åløkkekvarteret, valgte i 2020, at ombygge badeværelset og give det en smuk forvandling til et nutidigt badeværelse i en stil, der passer til villaens originale arkitektur.

Ægteparret fik Søgaard tømrer-snedker anbefalet af et vennepar.
Allerede ved første møde med ejer Mads Søgaard-Andersen fik de en god fornemmelse af virksomhedens værdier. Udgangspunktet for projektet, var en ombygning af badeværelset på førstesal.

Læs mere

Projektet udviklede sig til også at omfatte nyt køkken. Det eksisterende køkken var funktionelt dog ikke renoveret siden 1997. Det var derfor en kærkommen lejlighed til at opgradere køkkenfaciliteterne. Villaen har tre meter til loftet med smuk stuk og fremstår i den oprindelige byggestil og indretning. Det nye køkken blev et ægte herskabskøkken med skabe fra gulv til loft, greb i messing, skabslåger i farven brændt grå og træmaterialer. Den nye indretning og de nye hårde hvidevarer har, for ejerne, gjort hverdagen nemmere. Der er Bl.a. installeret en vandhane med kogende vand, skraldespand i ståhøjde og ekstra opbevaringsplads. Materialerne i badeværelset og køkkenet hænger flot sammen og skaber en naturlig harmoni.  ”Det har været en særdeles behagelig proces og oplevelse at samarbejde med Mads. Hans perfektionisme, fokus på æstetik og hans oprigtighed har skabt grobund for en god proces. Mads har stået for hele entreprisen og har været vores rådgiver undervejs og sørget for at hele projektet var uproblematisk og velkørende fra start til slut. Mads leverandører er ligesom ham; punktlige, ordentlige og dygtige til deres fag. Vi giver gerne Mads vores bedste anbefalinger og har allerede, til venner og bekendte, delt vores erfaring med tømrer-snedkermesteren.”

Totalentreprise

Mads er en dygtig håndværker og projektstyrer.

Han har respekt for vores ønsker, samtidig med at han ikke holder sig tilbage med faglig vejledning og sparring.

Mads har fokus på æstetiske løsninger, der er harmoniske og i stil med husets oprindelige arkitektur!

Ulla

Kunde

Beskrivelse og udtalelse fra kunden

Fra kælder til kvist
Villa i Odense M

Fra smilets by Aarhus til Odense, betød nyt hus og en forvandling af en smuk villa i Odense.
Søgaard tømrer-snedker ApS blev ansat som totalentreprenør til det omfattende renoveringsprojekt af herskabsvillaen.

Fra kælder til kvist!
Den gennemgribende og renovering indbefattede ikke tag, vinduer eller gulve der var i smuk stand og i husets oprindelige stil.

Læs mere

Projektet omfattede bl.a. Reetablering af stuk, afslibning af gulve, fra olieret til sæbebehandlet trægulv.  Montering af nye skabe, hylder, emhætte, ”quooker”, porcelænsvask, hårde hvidevarer samt afslibning af bordplader i køkkenet. De eksisterende skabe fra HTH fik nye træskuffer fra Boform og nye greb, der svarer til husets stil. De eksisterende flisefodpaneler i køkken-alrum og havestue blev udskiftet med træpaneler der matcher resten af husets herskabsstil med stuk, inddækning af radiatorer og smukke snedkerfremstillede vindueskarme og rammer. Renovering af husets indbyggede træbænk i havestuen. Specialproduktion af snedkerhylder til et anretterbord, der flot står som ø i køkkenet. Renovering af de franske døre imellem de tre stuer. El-arbejde i hele huset med fjernelse af loftsspots i køkken-alrum og etablering af nye lampeudtag. Etablering af smukt, buet loft over kældernedgangen under trappen til 1. sal. Etablering af nye skabe og snedkerfremstillede hylder i kælderen. Total renovering og ombygning af garage: Afkortning, etablering af dør mod baghave, nyt tag med kobberinddækninger, ny garageport, pudsning af vægge, nyt træloft, ny el og isolering. Nyt tagpap med kobberinddækning samt dæk af hårdttræs brædder på altanen på 1. sal. Renovering og færdiggørelse af mangler på husets tag/inddækning. Indvendig maling af alle husets 265m2. Opsætning af reoler. Snedkerknagerækker. Søgaard tømrer-snedker ApS blev valgt som totalentreprenør på baggrund af en anbefaling fra ejendomsmægleren der solgte huset samt efter det første møde med ejer, Mads Søgaard-Andersen.  ”Vi har været glade for hele holdet, både Mads’ hold og hans underleverandører. Det har haft stor betydning for os, at Mads har samme tilgang som os til perfektionisme, pertentlighed og generel ordentlighed. Mads er en dygtig håndværker og projektstyrer. Han har respekt for vores ønsker, samtidig med at han ikke holder sig tilbage med faglig vejledning og sparring. Mads har fokus på æstetiske løsninger, der er harmoniske og i stil med husets oprindelige arkitektur! Vi boede i huset under den sidste del af renoveringen, hvorfor vi bl.a. i særlig høj grad fik en relation til hele holdet og oplevede deres høflighed, respekt og hvordan de var skånsomme mod huset under hele processen. Søgaard tømrer-snedker ApS anbefaler vi meget gerne.”

Eksempel på højkvalitetskøkken

“Jeg havde i årevis planlagt og søgt inspiration til et nyt badeværelse og ville have et lækkert spa-badeværelse i høj kvalitet.

Den første kontakt til Mads Søgaard var via et andet firma der anbefalede den høje kvalitet. Under projektet oplevede jeg en utrolig fleksibilitet fra Mads Søgaard. Det viste sig at den ansvarlige på hele projektet havde videregivet forkerte informationer mht mål og ønsker, men disse blev udbedret af Mads Søgaard uden ekstra beregning, til trods for at fejlen lå hos det andet firma. 

Mads Søgaards arbejde gør det til en daglig fryd og fornøjelse at benytte badeværelset og nyde den tårnhøje kvalitet af snedkerarbejdet.

På grund af den høje kvalitet, samarbejdet, fleksibiliteten og at det mindste ønske blev opfyldt giver jeg med stor glæde de bedste anbefalinger til Mads Søgaards arbejde.”

Tina Hundebøl

Eksempel på højkvalitets badeværelse

Eksempel på badeværelse og bryggers

Eksempel på en flot helhedsløsning

Eksempel på køkken

“Med stort overblik ledede Mads Søgaard slagets gang og hjalp os på glimrende vis med koordinering af alle de mange håndværkere og med løsning af de mange uforudsete problemer,som dukkede op undervejs.

Der er tale om meget høj håndværksmæssig standard, ingen lette løsninger eller billige kompromiser. Der er virkelig kælet for detaljen med kopiering af gamle døre, fod-lister, vinduer m.v.Vi er løbende i processen blevet orienteret og taget med på råd. Mads har et tillidsskabende væsen,og man føler sig taget godt hånd om.

Som det fremgår har vi været glade for samarbejdet med Mads og vil gerne gøre brug af hans færdigheder ved senere lejlighed. Vi kan varmt anbefale hans håndværksmæssige kvalitet både til ordinære, men også til mere komplicere opgaver.”

Vibeke og Jess Kolmos

Andre eksempler på udførte opgaver

Få et tilbud