Velkommen her på siden. Vi har samlet forskellige projekter, hvor vores kunder selv sætter ord på både processen og resultatet. På Google, Trustpilot og Houzz kan du fnde flere projekter.

Vi ved at tillid, æstetik og godt håndværk er vigtigt. For os at det en ære, at levere godt håndværk til aftalt tid. Din drøm er i vores hænder!

Kun det optimale er godt nok, og vi stopper ikke før, at resultatet er 100% som du ønsker.

I Søgaard tømrer og snedker står vi ofte for den samlede entreprise. Vi arbejder sammen med gode og professionelle håndværkere fra Fyn.

Projekter: Klik på videoerne nedenfor og find beskrivelsen af projekterne direkte på YouTube.

Mads Søgaard-Andersen

Ejer og tømrer, Søgaard tømrer og snedker ApS

Totalrenovering af murermestervilla

Ombygning, badeværelse og køkkenalrum. Søgaard tømrer & snedker stod for den samlede entreprise.

Fra murmestervilla opdelt i to ejerlejligheder til en komplet forvandling, hvor huset føres tilbage til sin oprindelse med en naturlig indretning og optimal udnyttelse.

Søgaard tømrer- og snedker ApS har stået for totalrenoveringen i stueetagen, hvor det gamle køkken og bad blev revet ned, hvor vægge blev fjernet, rum forandret og et nyt badeværelse og et funktionelt familiekøkken blev skabt.

Stueetagen er forvandlet ud fra husets oprindelige arkitektur og byggestil, samtidig med at det er blevet et moderne familiehjem.

Hvis du har hørt om folks dårlige erfaringer med håndværkere, så vil Mads fra Søgaard tømrer og snedker sørge for at gøre dem alle til skamme.

Overholder ikke aftaler? Mads og hans folk kom præcis, som vi havde aftalt.

Overholder ikke budgettet? Mads holdt det til punkt og prikke. Faktisk gik han en lille smule under det overslag, han havde givet os.

Sjusker med arbejdet? Det vil være vores påstand, at du skal lede meget, meget længe efter en håndværker, der går så meget op i sit arbejde og som gør så stor dyd ud af, at tingene er 100% i orden.

Vi har fået skiftet vinduer og døre samt lavet køkken og bad af Mads og det har været et fantastisk samarbejde fra start til slut. Der er de varmeste anbefalinger herfra.

Bo, husejer

Renoveringsprojekt i arkitekttegnet 70’er villa

Omfattende renovering med nyt loft, nye døre, karme, dørrammer, gulv og montering af køkken.

Vi valgte Søgaard tømrer og snedker fordi vi gennem tidligere B to B samarbejde vidste at Søgaard stod for god kvalitet og ordentlighed. Alt er leveret til tiden, til aftalt pris og det forventede resultat. Mads er en god sparringspartner og har dygtige folk ansat. Vi er rigtig godt tilfreds.

Ulrik, husejer

Renoveringsprojekt i arkitekttegnet 70’er villa

Akustikloft, nye døre, karme, dørrammer, massive pitch pine plankegulve og montering af køkken.

Køkkenet er designet af kunden med elementer fra Uno Form, HTH, Siemens og kundens eget designet bordplade og spisebord.

Mahogni vinduer og terrassedøre, nye døre og rammer i kælderen samt snedkerbordben til kundens spisebord.

Nyt badeværelse

Forvandling fra 80’er brunt badeværelse til moderne og lyst badeværelse.

Vi har tidligere brugt Mads, da vi skulle have nye vinduer og døre i huset. Vi vil gerne bruge en lokal håndværker og vi var godt tilfreds sidst. Derfor faldt valget igen på Mads, da vi skulle have nyt badeværelse.

Søgaard tømrer og snedker har stået for den samlede entreprise. Resultatet er blevet rigtig fint og trods lidt forsinkelser, pga. en ødelagt glasdør, har alt forløbet som aftalt.

Susanne, husejer

Nyt badeværelse

Fra 80’er badeværelse til et stort lyst badeværelse med fine detaljer og et rum med godt lys og god plads. Alt inventar er skiftet ud og badeværelset er totalrenoveret.

 

 

Totalentreprise i herskabsvilla

Fra kælder til kvist! Den gennemgribende og renovering indbefattede hverken tag, vinduer eller gulve der var i smuk stand og i husets oprindelige stil.

Håndlavet snedkerdør på eget værksted

Døren er 3 meter og 71 cm høj. Døren er specialproduceret til den gamle skole i Rudkøbing for en lokale tømrermester på Langeland, der har entreprisen fra Boligselskabet Langeland.

Forvandling af kælder

Herreværelse, vinkælder og god plads til opbevaring. Søgaard tømrer & snedker har stået for totalentreprisen med nyt bryggers, opbevaring, renovering af trappenedgang, vinkælderrum og herreværelse. Alt er speciallavet til kundens kælder.

Facaderenovering, akustikvæg, snedkerproduceret havepavillon og renovering af udestue, nye vinduer og køkken

Fra 60’er stil til moderne forstadsvilla med luft og lys!

Askegulv, nye vinduer hvor nødvendigt, nye døre, nyt loft og skabt et fantastisk rum med stue, spisestue og et stort samtalekøkken, hvor der er kræset for detaljerne, bl.a. med indbygget emhætte i bordpladen, en farvesammensætning der gør rummet endnu større, skaber lys og spil. Køkkenet er fra Svane køkkener.

Totalrenovering af villa, nyt køkken og bad samt mahognitræsvinduer og døre