SNEDKER OPGAVER

Det er de sidste detaljer, der sætter prikken over i’et. Det er også de sidste detaljer, som kan være svære at få på plads og derfor tit ender med at drille øjet.

Hos Søgaard Snedkeri er detaljer vores spidskompetence. Hvad enten det er et special produceret møbel, fodlister, invendige døre, indfatninger eller måske et walk-in-closet, kan vores erfarne snedkere hjælpe dig med at få udført opgaven, så det bliver netop som du drømmer om.

Gennem mere end 20 år har vi lavet alle typer af special-løsninger. Walk-in closet tilpasset efter rummet og kundens behov. Indvendige døre efter special-mål og design. Fodlister og andre typer af lister, både efter nyt design, men også når vi har skulle matche allerede eksisterende lister.

Vi bygger også møbler efter kundens ønske. Både konstruktion og udførelse til det færdige produkt. Bl.a. for en nyopstartet designvirksomhed i Odense. Derudover har vi også specialiseret os i at lave profil 7 vinduer, som blandt andet bruges til fredede ejendomme. 

 Vi har avanceret udstyr, som kan klare alle typer af opgaver på en effektiv og prisbevidst måde. Og vi tør godt love, at lige meget hvilken ide eller opgave du går rundt med, har vi et bud på, hvordan det kan løses.

Har du brug for sparring på netop den løsning du skal have lavet, er du velkommen til at kontakte Mads Søgaard på 22 11 93 78 for en uforpligtende snak.

Eksempler