Snedkeri Hoveddør Gammel Skole Renovering Specialdesign - Søgaard tømrer og snedker

SØGAARD SNEDKERI

SØGAARD SNEDKERI er en del af Søgaard tømrer og snedker ApS i Odense med eget maskinværksted. Vi hjælper kunder, både private og erhverv med æstetiske løsninger og godt håndværk. Totalentrepriser, nybyg, renovering, montøropgaver og snedkeropgaver, små som store. SØGAARD SNEDKERI har egen afdeling med eget maskinværksted i Odense. Vi producerer både på mål, leverer på Fyn og sender til resten af landet. Vi specialdesigner, måler op og producerer på eget værksted.

Se projekter

Det er de sidste detaljer, der sætter prikken over i’et.

Det er også de sidste detaljer, som kan være svære at få på plads og derfor tit ender med at drille øjet.

Hos Søgaard Snedkeri er detaljer vores spidskompetence. Hvad enten det er et special produceret møbel, fodlister, indvendige døre, indfatninger eller måske et walk-in-closet, kan vores erfarne snedkere hjælpe dig med at få udført opgaven, så det bliver netop som du drømmer om.

Gennem mere end 20 år har vi lavet alle typer af special-løsninger. Walk-in closet tilpasset efter rummet og kundens behov. Indvendige døre efter special-mål og design. Fodlister og andre typer af lister, både efter nyt design, men også når vi har skulle matche allerede eksisterende lister.

Vi har, hvis vi selv skal sige det Danmarks dygtigst snedker gående på værkstedet. Vi kan hjælpe med alt fra de klassiske fodlister, dørkarme til specialsnedkeri. Det kan være alt fra en specialdesignet snedkerdør til Den Gamle Skole i Rudkøbing, 3 m. og 71 cm høj, eller radiatorskjulerne. Vi har eget maskinværksted i Odense. Vi arbejder på hele Fyn/Trekantområdet. Har du specialopgaver efter mål, står vi gerne for produktionen, fx indfatninger, almuelister, dørtrin eller lign. Vi sender i hele DK.