OM SØGAARD

BRUG OS, NÅR DU VIL HAVE STYR PÅ DETALJERNE

 

Selvfølgelig er dit hjem vigtigt for dig og din familie – det er her, I lever og byder gæster velkommen. Og du ved, hvad du vil have, når det handler om dit hjem. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end den der torn i øjet. Det sted, som man bliver irriteret over hver gang, man ser det. Den lille detalje, der bare skurrer.

Hos Søgaard tømrer- og snedker kender vi det i høj grad. Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at tingene er i orden. At der ikke er en finger at sætte. At du bliver glad og stolt, når du kigger på vores arbejde, hvad enten det er det store spisebord midt i køkkenalrummet, den lille diskrete liste ind til badeværelset eller om det er samlingerne mellem bordpladen og kogeøen, det drejer sig om.

Djævlen er i detaljen. Vi ser detaljen, og på den måde kan vi levere det bedste resultat til dig.

Kvalitetshåndværk og æstetisk sans

Når du vælger Søgaard tømrer- og snedker, får du en leverandør, der udfører snedker- og montageopgaver i høj kvalitet.

Kendetegnende for os er, at vi er ordentlige og pertentlige, når vi udfører vores arbejde. Det er i hvert fald det, vores kunder siger om os. At vi gør det mere ordentligt, end de selv ville have gjort det. Det tager vi som et stort kompliment – for vores kunder forventer det bedste.

Samtidig lægger vi vægt på, at løsningerne er æstetiske. Det skal ikke bare fungere – det skal også se lækkert og flot ud. Det sørger vi for.

Kort sagt: Brug os og få langtidsholdbare, unikke og smukke løsninger. En god investering i dit hjem.

Lidt om vores baggrund

Søgaard tømrer- og snedker er ejet af Mads Søgaard-Andersen, der har mere end 20 års erfaring med tømrer-, snedker og montageopgaver. Mads hardrevet egen virksomhed siden 2005.

Det særlige ved Mads er, at han har en usædvanlig veludviklet æstetisk sans, samtidig med at han er meget detaljeorienteret. Det er altid Mads, der kommer ud og tager en snak om, hvad du gerne vil have lavet i dit hjem.

Mads har udvalgt tre håndværkere, der hjælper med at løse opgaverne. En maskinsnedker, en snedker og en møbelsnedker. De er hver især yderst erfarne og dygtige til deres specialområde.

Det er en selvfølge, at der er styr på budget, tilbud og eventuelle samarbejdsaftaler.

Har du et projekt du drømmer om at gøre til virkelighed?